Licitatii

Licitatii in curs (click pe foto pentru publicatie de vanzare si raport de evaluare cu fotografii incluse)

____________________________________________________________________________________________________

autoutilitara N3 marca RENAULT model PREMIUM 430, numar de înmatriculare
BV-22-NTL, sasiu VF624GPA000062024, de culoare ALBA, fabricat în anul 2012, nr inmatriculare BV 22
NTL, km parcursi 342.010 – cu prețul de începere a licitației de 4350 euro + TVA,

licitatie in 12.11.2019, orele 10:00,  Bucuresti – 032144, Str. Gospodariei, nr. 5, ap. 33, Sector 3

Bunul se poate vedea la Logisticon SRL,  Str. Teișani nr. 119-121, sector 1, București.

 

 

 

 

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

________________________________________________________________________________________________________________

 

ATENTIE! Verificati seria de sasiu a vehiculului pe care doriti sa il licitati ! Nu cumparati inainte de a viziona bunul pentru care licitati!

Autoturismele se pot viziona la sediul Porsche Pipera/Audi, din Bd. Pipera nr. 1/X, Voluntari, jud. Ilfov  coordonate GPS 44°29’25.9″N   26°07’17.6″E. (Persoana de contact: dl. Valentin Dobrin).

Utilajele, camioanele , remorcile, unde creditor este Idea Leasing, se pot vedea la

Avia Motors SRL, Bulevardul Biruinței, Pantelimon 077145, jud. Ilfov, GPS 44.448504N cu 26.214121E

sau

Logisticon SRL,  Str. Teișani nr. 119-121, sector 1, București.

 

Unde se plateste cautiunea?

Nu se pot achita la biroul nostru cautiunea si nici diferenta de pret,  ci doar prin banca. Cont RO31 BREL 0002 0006 3508 0100(RON)/ RO47 BREL 0002 0006 3508 0200(EURO) deschis la Libra Bank S.A. – Sucursala Pantelimon.

Atentie, la garantia de 10 % nu se adauga si TVA. Doar adjudecatarul achita TVA, atunci cand plateste si diferenta de pret. TVA-ul se achita doar in lei, plata in euro sau dolari este exclusa.

Atentie, daca platiti din alta banca este posibil ca in ziua licitatiei suma sa nu se regaseasca in contul de consemnare si sa nu puteti participa la licitatie.

Este preferabil sa achitati garantia de 10% cash, la Libra Bank si sa cereti recipisa de consemnare .

 

Ce suma pot oferi pentru bunul licitat?

Avand in vedere faptul ca legea ne obliga ca, in cazul in care nu se ofera pretul de evaluare, sa scadem pretul cu 25% in aceeasi zi, nu se pot admite oferte sub 75% din valuarea de evaluare (fara TVA) a bunului, pret sub care nu se poate vinde. Ofertele mai mici vor fi considerate neserioase, fiind evident faptul ca este vorba despre un fals licitator, care nu doreste sa adjudece.

 

Ce fac daca nu am castigat licitatia, am pierdut garantia, sau o pot recupera?

In cazul in care nu ati adjudecat, dupa licitatie, executorul judecatoresc va va restitui recipisa semnata si stampilata, recipisa cu care veti merge la Libra Bank sa va recuperati suma depusa cu titlu de garantie de participare.

 

Am adjudecat, cand trebuie sa aduc restul banilor?

Avand in vedere ca este o vanzare mobiliara, diferenta de 90% se aduce/vireaza in aceeasi zi. Se poate achita in termen de 5 zile, doar cu acordul scris al creditorului, dar nu mizati pe acest lucru, legea nu il obliga in niciun fel. Atentie, termenul de 30 de zile despre care stiati dumneavoastra, este doar la licitatiile pentru imobile (apartamente, garsoniere, case, terenuri).

 

Ce acte sunt necesare pentru licitatie?

Daca sunteti persoana fizica, aveti nevoie de un act de identitate si recipisa de consemnare de la Libra Bank. Daca licitati pentru alta persoana, aveti nevoie de o procura notariala.

Daca licitati pentru o persoana juridica, aveti nevoie de recipisa de consemnare de la Libra Bank, delegatie din partea firmei, copie a CUI-ului si  Hotarare AGA (daca sunt 2 sau mai multi asociati) sau Decizie a asociatului unic pentru participarea la licitatie in scopul achizitionarii bunului.

Informatii suplimentare despre masini, veti gasi in publicatia de vanzare si raportul de evaluare. Acestea, precum si foto suplimentare, le accesati dand click pe poza masinii care va intereseaza.